sobota 20. února 2010

235. den Karneval






Tak jsme se dočkaly, Kika jako houba mochomůrka a Any jako Pipi punčochatá, Kika akorát nechtěla přes den spát, tak spala jen necelou hodinku, ale těšila se na děti, tak pak ráda vstala.
Trošku nás to zklamalo...program nebyl ani trošičku přispůsobený i malým dětem, kterých tam bylo dost, všechny tam jen lítaly a zašlapávaly balonky...toho se prckové báli...:-(, Kika se trošku odvázala a i si malounko zatancovala. S Any si zasoutěžily o nejkrásnější masku, Kika jak dostala startovní číslo, hned chtěla kikat - běhat :-) Byl tam i Lukášek s maminkou.
PS: Abych nezapomněla, hned ráno jsem se vypravila ke kadeřnici, co k nám přijela do vsi, Gabka hlídala obě holky, byla jsem z toho trošku nesvá, nechat jí tu Kiku nezbedu, ale zvládly to holky v pohodě, prý se jen Kika s Any trošku porvaly o kočárek :-) No a protože nám odjel taťka na ty závody, a pos...se nám kotel, ucpal se kouřovod, tak jsem musela letět pro našeho super hodného souseda, co se na to podíval...takže Gabka hlídala zase...moc děkuju!!!!!

0 komentářů: