sobota 29. května 2010

333. den 1. ročník Dřínovského krosu

Dnešní den jsme s Petrem pořádali první ročník běžeckého závodu Dřínovský kros - více info ZDE, hned ráno jsme vyrazili i s holkama na trať a připravit prezentaci a ostatní organizační věci, počasí nám přálo, bylo přímo letní počasí, závodilo se od nejmenších prťousků po veterány, Kika doběhla 4. a Anička 5., škoda, že předtím ulily start a z půlky tratě se musely vracet zpátky...:-) Strašně moc musím poděkovat Gabce a Radkovy, že se mi o Kiku postarali, vzaly obě holky na hřiště, protože na stadionu už se nudily, a pak daly holky spát, Kika prý chvilku chtěla maminku, ale nakonec jí spánek přemohl, my s Petrem jsme měli spoustu práce s organizací a babičky taky, Kika stejně chtěla být jen s Aničkou.

Při doprovodném závodě na odrážedlech se Anička asi z osobních důvodů nezúčastnila a Kristinka si dojela pro 2. místo!!! Všichni se nasmáli, když se komentátor dětí ptal na jméno a Kristinka na otázku jak se jmenuješ potichu zašeptala místo Kika, jak to umí "Mimijo" (miminko), a pak to ještě jednou zopakovala pěkně nahlas, aby všichni dobře slyšeli "Mimijó" :-)))))))

Za sebe musím říct, že se nám závod povedl, byli jsme chválení, žádné negativní ohlasy se k nám nedonesly :-), dokonce nám závodníci slibovali účast na dalším ročníku, jo a Petr si doběhl pro druhé místo!

Odpoledne po závodě jsme s pár kamarády poseděli na dvorku a bavili se, prostě prima den! Děkujeme všem, kdo se na závodě podíleli a kdo nám pomáhali!

PS: Fotky ze závodu jsou jen od Gabky, fotit jsem vůbec nestihla.











0 komentářů: