neděle 28. března 2010

271. Práce na dvoře


Dnešní den mám srovnávací fotky našeho dvora, první 3 fotky jsou z roku 2007 - nejsem si jitá, jestli ta první není ještě z roku 2006, kdy jsme dům začali kupovat. Ten bordel na první fotce je ještě po předchozích nájemcích, druhá fotka je z léta 2007, kdy jsme začali s rekonstrukcí, na dvoře se tedy tvořily kopičky a kopičky stavebního bordelu, na třetí fotce je piknik (moje rodiče s Dančou a babičkou), za nima je vidět dvůr jako obr kopec porostlý plevelem, přes něj jsme neviděli až do loňského léta na sousedy :-)

Čtvrtá fotka je z léta 2008, kdy se Kristinka narodila, rekonstrukce stále pokračovala, Kika v kočárku s dědou - vypadá to, že si hoví na smeťáku :-) Pátá fotka je už z loňska, kdy jsme začali skládat trámy ze střechy k domu a hromady odpadu se vytřídili na odvoz do kontejnerů, Kika zametá. Šestá fotka je z loňského podzimu, kdy se na dvoře rýsuje zahrada, s Petrem vykopáváme plevel a sázíme semínka travičky.
A poslední trojice fotek je ze dneška, práce na dvoře je stále dost a dost, jestli nezačne pršet, ještě chceme s Petrem přerovnat dříví pod igelitem, které je vidět za Petrem s Kikou co zametají, tím se nám uvolní hodně místa, ještě jsme dosázeli trávu na další překopanou hlínu, v dálce je taky vidět budovaná skalka. Už se moc těšíme, až to všechno doděláme...V plánu toho máme hrozně moc včetně sázení tůjek, kytiček do květináčů, časem i stavění boudičky na nářadí a na uhlí....
No a tady je druhé okno, které moje mamka celé dopoledne malovala, nakonec se Kice ze všeho nejvíc líbí obrovská žába :-))))

A ještě jsme si na závěr dne opekli se sousedy buřtíky.

0 komentářů: