sobota 3. dubna 2010

277. den Závody a návštěva u Gabků

Dnešního dne se nemohla Kika dočkat, hned ráno jsme i s babičkou Boženkou vyrazili na závody do Chuchelského háje na Kervizer běh. V 10 běželi broučci, bylo jich hodně, když běžela Kika, nějaký fanda říkal, že je to budoucí rychlobruslařka, podle té jedné ruky, se kterou máchá, když běží :-)))
Po doběhu dostali všechny děti koblížky a při vyhlášení modelínu a gumové medvídky. Petr si doběhl pro celkové 5. místo a 1. místo v kategorii, k občerstvení se opejkalo prasátko!
Hned po závodech jsme se vydali za Gabkovými, cestou jsme vysadili babí Bobí na metru, Kika usnula a cesta nám celkem rychle utekla. Trefili jsme, žádné bloudění.
Holky na sebe zprvu koukaly váhavě, ale hned se k měly, Kika ozkoušela Aničky vozítka a když viděla království hraček, co má v pokojíku, nechtěla jít ani na procházku :-) Nakonec se nechala přemluvit, když si s sebou mohla vzít kočárek s mimí. Po dlouhém, vyčerpávajícím a krásném dni se šly holky společně vykoupat a pak do hajan, Anička ještě před chvilkou v postýlce zpívala Halí belí, Kika si nakonec zvykla na projíždějící auta a za chvilku usnula. My měli k večeři výborné masíčko pečené v kotlíku, už se těšíme na zítřejší den!!!

Tentokrát byl den tak naprásklý událostma, že je fotek hodně + jedno běžecké video.

Kika na startu

Při vyhlášení



Zasloužená pusa za běžecké výkony

Kika si fotí tátu na stupních vítězů

Běžecké video

Konečně u Aničky doma!

I na tříkolku se musí nacpat obě najednou

Kreslíme kolo

Na procházce


1 komentářů:

Annave řekl(a)...

To je krásný, až jsem se tu po ránu dojala :-)) A Kika jak běží - úžasný. Taťka musel být pyšnej...